Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färg/Färglös


Jag spillde aska
på mina skor
igår
och räcker ut handen
för att övervinna
gråheten
och återfå
färgnyanserna
i min regnbågshinna




Fri vers av Hanna Pilbom
Läst 584 gånger
Publicerad 2006-02-21 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Pilbom
Hanna Pilbom