Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Onsdag

Saknaden är störst i början
När tomheten chockerar
Det är då man inte längre minns vem man var
innan du kom




Fri vers (Fri form) av Sofi Lou
Läst 474 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-12 14:51



Bookmark and Share


    skamfilad VIP
Det här är så jävla bra
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Sofi Lou
Sofi Lou