Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommer, jag har saknat dig.

Det är så han svarar mig..

vem var du någonsin att döma
mig?
av alla.
av alla dom andra.

det var du som gick
har du glömt det
det var för i helvete du som lämnade mig för storstaden och för alla fina drömmar.

nu står du här igen miljoner år senare och säger att du ändrat dig.
att dom där drömmarna aldrig var dina.

att det var mitt fel att du sprang.

skrapa knäna
rev upp armarna och drunknade i Mälaren.

Nu står du här igen barfota barnet
mellan rapsfält och äppelodlingar
och säger att du har ändrat dig

tydligen tog det 7 år för dig att inse att det var här du hörde hemma



Välkommen

Jag har saknat dig.










Fri vers av Sofi Lou
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-09 19:56



Bookmark and Share


    Niclasdotter
Fantastisk!
2013-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Sofi Lou
Sofi Lou