Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostblickar


Dina frostiga blickar
är nedblodade
av trasigt
ögonregn
och du skriker
och skriker
och skriker

men dina ekon
smälter sönder
till blåa glasdroppar
och du förblir
ensam
i en ändlös gråt
med händerna
framför
ditt ansikte




Fri vers av Hanna Pilbom
Läst 560 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-02-22 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Pilbom
Hanna Pilbom