Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Längsta Natten


Den Längsta Natten På Året
Vill Jag Tillbringa Med Dig
I Ett Hus I Skogen
Där Blir Nattens Mörker
Till Ljus Utan Skuggor

Mina Känslor För Dig
Flätas Samman
Med Dina Känslor För Mig

De Tumlar Runt
Vilt, Varmt Och Lekfullt
I En Ändlös Dans

Studsar, Smeker
Förenas
Och Faller Sedan
Ned På Golvet

Utmattade
Yra
Slappa
Och Fullständigt Tillfreds
Somnar Vi
I Varandra




Fri vers av Zache
Läst 239 gånger
Publicerad 2006-02-23 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zache
Zache