Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villkorslös kärlek


ställer dom rätta frågorna

får fel svar

men älskar ändå

Villkorslöst




Bunden vers (Haiku) av Zache
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-02-23 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zache
Zache