Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny chans



Spröda toner
spelar

bjuder in mig
i livets dans

grå dimma
blir skir slöja
i rosaskimmer

livet flyger fram

dofter jag aldrig känt
förnims som i trans

luften vibrerar
brinner

jag har givits
ännu en chans




Fri vers av Zache
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-02-24 14:17



Bookmark and Share


    Regina E
Fint, lätt och luftigt skrivet om när man får en ny andning. Gillar speciellt det där om dofter, hur sinnena skärps...
2006-02-24

  DanSan
Enkel och välskriven dikt om "En ny chans".
Det jag tycker är att möjligtvis dela upp rosa skimmer.
Annars är det mycket gott skrivet, lugn och skön!
MVH Dan Cederholm
2006-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Zache
Zache