Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur man gråter utvändigt

fukta mina läppar och se om jag andas
försvinner in någonstans mellan hjärtklappningarna
leker med min hud, fuktiga tungor smeker utsvultna nerver
som att älska med en skugga, som att beröra ett andetag
fångar daggdroppar i gräset, placerar dom på mina kinder
som i ett försök, att visa mig hur man gråter utvändigt
nästan som att du såg, regndropparna i mina vener




Fri vers av SuzieQ
Läst 497 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2004-08-13 20:42



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Bra!
2008-09-05

    tinky-winky
bra!!!!!! man får en ilnig i hela kroppen när jag läser detta!!
2004-08-16

  Ola Rydberg
Daggdroppar i gräset placera dom på mina kinder
Lysande skrivet
nu blev jag berörd och imponerad
Snyggt \\ Ola
2004-08-13
  > Nästa text
< Föregående

SuzieQ