Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstlöven

Sönderslamsade höstlöv, röda som de mest bloddränkta rosor.
Kolsvarta kängor vars snörning stryper frostvita andetag.
Dragkedjan ger upp och droppar blåa, kvävda skrik på hjälp.

Alla de löv som ännu äro hela gräver en grav av flykt.




Fri vers (Fri form) av Yolanda
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-15 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yolanda
Yolanda