Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En anarkists löfte http://www.youtube.com/watch?v=0okicOOPwhw


Bomber I Köpenhamn

Hörde ett datum
hörde en plats
stannade hjärtat?
eller tog det sats?
önskan om dövhet
slog inte in
men en oscar för rollen
som vännen din

Hörde ett datum
hörde vilken stad
jag har knarkat där
vilket jävla drag
slagits med poliser
träffat en oskyldig tjej
i huvet med en flaska
men hon log & var okej

Hon sa "lördag om 3 veckor"
hon sa "neutral adress"
ikke akkurat smart
från noll till trippel stress
7 veckOr innan vitt
på världenS dyraste plats
fjortonde våningen
för fulL för att ge sats :(

en Oplanerad dag
en planerad natt
ångrar ingenting
ångrar att..att?
rekommenderade läsning
köpte Mengele Zoo
tiden borde stannat
på Radisson Blu

Hörde ert datum
hörde om er fest
vill anlita torped
vill kidnappa präst
vill bombhota Kastrup
ni kanske åker tåg?
vill bända upp rälsen
fälla träd där den låg

Men tack Gud, för sans
hallelujah, inshallah
jag sänker min lans
låter kallet kalla
blir inga torpeder
och inga bomber smäller
ingen kidnappning
inga bombhot heller
för jag älskar henne även
i någon annans famn
jag svär på Mor, gud
jag rör inte Köpenhamn




Bunden vers (Rim) av Paul Kedzie
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-27 02:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paul Kedzie