Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom kulisserna

Bakom kulisserna
Levde jag som fri
Jag förstod inte, när dem kallade mig för ni.
Det var ju bara jag, men ibland, var det tydligen vi.

Bakom kulisserna
Såg jag dig aldrig, fastän du var skuggan som lekte bakom mig.
Vet inte om det hade varit annorlunda, om jag sett dig.
Om jag hade stannat, om jag hade kunnat säga nej.

Bakom kulisserna
Färgade jag asfalten röd, mer än vad jag velat, men allt var ju ändå redan rört.
Min själ den våltogs, mitt sinne köptes, allt blev så skört.
Skinnet var redan skadat, det gjorde det lätt för kniven, köttet blev mört.

Bakom kulisserna
Gick du i mina fotspår, du följde mig där.
Det är försent för mig nu, bara den som lever lär
Jag hade min tid, jag lever vidare här.

Bakom kulisserna
Visste jag inte varför, där tolkade jag aldrig det du sa.
Såg inte vem du blev, eller vem du va.
Jag gjorde om dig till ingen, och jag visste inte ens att den som gjorde det var ja.

Bakom kulisserna
Glömde jag dig, la dig på en hemlig hylla.
Men det var inte medvetet, jag försökte inte att på dig skylla
Du är ung, kommer leva för alltid, du ska ju 19 fylla.

Bakom kulisserna
Ser jag nu att den som kalla mig ni,
Var jag, i min spegelbild var det ju vi.
Jag och min själ, som nu är fri.




Fri vers av SuzieQ
Läst 333 gånger
Publicerad 2004-08-14 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SuzieQ