Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karnevalknas

Karnevalknas
Huvuden i kras
Klättrande Klas

Kinesiska guppies
Onödiga puppies
Sötstarka groupies

Flås över fart
Äckelbesk kart
Du är så smart




Fri vers av Deni
Läst 296 gånger
Publicerad 2004-08-15 00:13



Bookmark and Share


  leopardia
att titeln var helt underbar... sen var resten rätt bedårande i sin tydliga obegriplighet...
2004-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Deni
Deni