Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara fjanteri en förfärligt ful afton...


Fjantelagen

 

Fingervarmt

fåflådigt

finfördelat, fadt

 

Fulfrämjat

försyntfryntligt

faller-alla fallallanla

 

Finfyndigt

fnitterfnatter

fyndförbjudet, fy farao

 

Famnfattigt

fegfisfolk

fjäskar fjantelagen

 




Fri vers av Ki
Läst 714 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-01 21:00



Bookmark and Share


  Julia B
Skoj ;)
2006-03-26

  Ord
"Famnfattigt

fegfisfolk

fjäskar fjantelagen"

kunde jag brodera.. skulle jag brodera en visdomsbrodyr att pryda kökets vägg med just dessa Ord *ler förtjust*

Tack så Ki !!

fummefrifullomfamning !

/ Crister
2006-03-06

  Per Rydberg
friskt flöde för fnissnissar flickan!!!
2006-03-01

    Porslinsdockan
Hi hi va rolig *kram*
2006-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Ki
Ki