Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igeln och värddjuret


Vem tror du
du är?

vem gav dig rätt
inte jag
mitt liv var komplett

alla tankar jag tänkt
alla känslor jag känt
sopade du bara bort

Du gav mig nya tankebanor
känslor i långa rader

stal min harmoni
min energi

målade om min själ
från ditt staffli

När det inget mer
fanns kvar att hämta

drog du dig ur

som en igel släpper taget
på sitt värddjur




Fri vers av Zache
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-03-03 19:10



Bookmark and Share


  _Mian_
Ja, känner igen och ryser inför tanken på tider som var. Mittiprick! Men insikterna är vinsten :-) Kram min vän i stiltje och storm!
2006-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Zache
Zache