Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrum


en vandring
ensam

utan mening
utan mål

ett svart
bottenlöst hål




Bunden vers (Haiku) av Zache
Läst 301 gånger
Publicerad 2006-03-03 11:04



Bookmark and Share


  DanSan
Alltså det här e bara så enkelt och så bra att jag inte sett denna text för!!!
Blir mållös av enkelheten och orden som är så starka!!! Det här är stor poesi som så enkelt bärs fram på enkla rader! Mållös!!!
2006-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Zache
Zache