Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knulla djävulen


gång på gång
har gått hundra ronder
och vet att jag förlorar
matchen är redan uppgjord
vinsten ligger i hans leende
på droppen från hans mun
Jag tar honom vid hornen
han ser det som en lek
slungar mig sviker mig
skrattar högt mot himlen
Han älskar det
jag hatar det
jag älskar det
min hud dras sönder
när han river ut mitt hjärta
för det mot sina
tänder och äter det
sedan tar han mig till sängs
och tvingar mig säga att jag tillhör honom
gång på gång
för varje stöt
säger jag att jag
jag är djävulens lilla hora




Fri vers av gömd
Läst 347 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-17 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gömd
gömd