Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

farlig

'
dina ögon magnetiska
du är farlig
dina läppar bränner mig sömnlös
svart hår
kolsvarta ögon
med en blick som skiftar från värme till is
frys tiden
stanna här med mig
så jag inte underskattas
i min underkastelse
lev inpå min hud inatt
så som jag drömmer om dig innan jag somnar
och lever i min fantasi där stängda ögonlock
låser upp porten och lockar till
världen utan gränser
möt mig där
låt oss fly
och aldrig hitta hem igen




Fri vers av gömd
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-17 22:18



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ja till landet långt bort.. i drömm och i verklighet.. bra text..
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

gömd
gömd