Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ler du tillbaka?

När jag ler mot dig.
Tänk då på hur rakblad
smeker falskhet på hud.
Ler du tillbaka?




Fri vers av SuzieQ
Läst 500 gånger
Publicerad 2004-08-17 01:44



Bookmark and Share


    PFL
vad hände med de smärtfria leenden?
2006-07-31

  Nattfjäril
rysningar går genom kroppen.
mörkt.
2004-08-17

  Maria Brundin
Gillar!!!

/Maria
2004-08-17
  > Nästa text
< Föregående

SuzieQ