Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

god natt

andas in
håll
ett
två
tre
fyra
fem
sex
sju
där kom den
utlösning
andas ut




Fri vers av Smutsig
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-09 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smutsig