Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt barnen få en frizon i denna fina park!


Astrid Lindgrens värld?

 

Tror att Astrid gråter

där i sin himmel

när hon hör föräldrar ryta

åt sina barn

 

Senast jag besökte

"hennes värld" i Vimmerby

hörde jag det på nytt

det var nu en mamma

som skrek högljutt åt sitt barn

som grät så förtvivlat

 

Vi åker härifrån

gapade hon

och det riktigt fräste om henne

där hon stod och stampade i marken

 

Vem som var barn

och vem som var vuxen av dem

var inte gott att säga




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-24 11:11



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
skrikande orättvisor i utmärkt tappning
2013-08-29

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2013-08-28

  ULJO
Bra skriftat om en mycket bra plats för barn men även vuxna
2013-08-27

  Bibbi VIP
Dina tankar är mina tankar i detta ämne.
2013-08-26

  anits VIP
Mycket bra skrivet
dom skulle kanske stannat
hemma tagit en annan dag
stress är aldrig bra varken
för barn eller vuxna
2013-08-25

    Dan Myrbeck
BRA SKRIVET!

2013-08-24

  ResenärGenomLivet
Den stressen som finns i dagens samhälle är inte bra vare sej för barn eller föräldrar...tråkigt att det ska behöva finnas sådana här tillfällen...
2013-08-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Aj aj så det
kan gå till...
Håller med Dig
ro för barn behövs
där som överallt
annars blir det i
världen för oss
alla mycket kallt!
2013-08-24

  Anya VIP
Mycket bra skrivet! Svårt det där med vuxna på "barnställen". Kanske skulle de låta bli att åka dit om de är stressade och istället göra nått lugnare med barnen??? Jag har noterat samma sak när jag varit på djurparker etc. Ibland undrar man vem som egentligen vill åka dit?
2013-08-24

  Siggesdotter
En bra text om en upplevelse
som inte passade för platsen...
Kanske ett exempel på hur det
kan gå om föräldrar o små barn
försöker vara jämlika...!?
2013-08-24

  Linda CH VIP
Bra ordat!
2013-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP