Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulturella snubbar

Man kan undra men förstå
bara det minsta grand
vill jag nog påstå
om poesin ibland

det skall kluras om i orden
och vara så speciellt
att endast in i norden
experter så rationellt

kan briljera sig till tolk
som kulturella snubbar
inför vårt svenska folk
av både kvinns och gubbar...




Fri vers av torbjorn
Läst 495 gånger
Publicerad 2006-03-07 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

torbjorn