Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hög av sand

Berg vitrar ner till stenar
mänskligheten växer fram
men vad naturen menar
när vi likt flockat lamm

som när bergets stenar
blir till en hög av sand
och bränner personlighetens grenar
till aska i sin hand?




Fri vers av torbjorn
Läst 419 gånger
Publicerad 2006-09-29 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

torbjorn