Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var det bättre förr??


Utan skyddsnät

När jag var yngre så sprang jag runt utan rädslor, jag klättrade i träd ,upp på berg eller höga stenar.. Jag vågade hoppa från höjder, stampa i vattenpölar utan att skämmas. Jag vågade ta på elstängsel utan att hoppa högt när jag fick den där lilla stöten... Jag vågade cykla i full fart på den där grusiga vägen...

Nu, nu vågar jag knappt få starka känslor för någon utan att vara rädd för att falla....

Fear is a funny thing.... right??




Övriga genrer av Tinisen
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-03-13 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tinisen
Tinisen