Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The last stop...

Everything keeps falling in to place,
my feelings no longer floating in to space.
They stay right here in my heart,
where they should have been right from the start.




Fri vers av Tinisen
Läst 416 gånger
Publicerad 2008-10-21 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tinisen
Tinisen