Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För mig själv, när det är dags....


Gravstenen

Jag blundar,
men allt är borta.

Jag undrar,
varför mina tankar är korta.

Försöker tänka,
inga tankar sitter kvar.

Ser något blänka,
men inget svar.

Ljuset som kommer emot mig,
finns det något slut?

Ska Herren ta mig till sig?
vet han inte hut?

Jag tänker inte bråka,
ta mig om du vill.

Men jag kommer att de andra tråka,
både en o två gånger och lite till....




Fri vers av Tinisen
Läst 485 gånger
Publicerad 2007-09-12 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tinisen
Tinisen