Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek har inget bäst före datum

Jag älskar dig

Det är det största jag kan säga

Det är det finaste jag har

Mitt hjärta,

Mitt hjärta, ta emot det med dina rena händer

Och älska mig tillbaka

För kärlek har inget bäst före datum

Kärlek är för evigt

Och jag vill vara din i all oändlighet

Jag vill glömma hur ensamhet känns

Jag vill säga de här orden

till dig

Och jag vill att du ska fånga mig

då jag faller

För jag faller för dig

Faller, djupare och djupare för dig




Fri vers (Fri form) av lillonea
Läst 341 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-11 21:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Ytterligt fint
2014-10-01

  Katinka VIP
Vackert och sårbart.
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

lillonea
lillonea