Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bromsa ekorrhjulet och ge mig en puss

Måndag morgon. Fett hår. Orkar inte duscha.
Tupperar och sätter upp i en knut.
Slitna tights och en mysig tröja.

Kryper ner i sängen igen.
Snusar honom i nacken i en halvtimme.
Får en puss. Får höra
“ha en bra dag, jag älskar dig”
från en mörk och skrovlig morgonstämma.

Äckligt och dyrt kaffe från pressbyrån.
Har inga lösa femmor och inte tillräckligt
för att ta ut på högskoleområdets automat
som alltid säger “endast femhundralappar”
Så jag får nöja mig med äckligt och dyrt kaffe från pressbyrån.
De tar i vart fall kort.

Hittar en bra plats i skolan.
Brer ut mig.
Var ska jag börja?
Tänker att jag vill hem.
Hem till min älskling och snusa honom i nacken.




Fri vers (Fri form) av lillonea
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-24 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lillonea
lillonea