Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jokern


Ensam
i ensamhet
tvåsamhet

och
stora sällskap

outsider
i verkligheten

passar heller
inte in

i själlös
ekobefriad
tystnad

eller
där alla
är som ekon
av andra

indentifierar
reflekterar
sig
i varandras
ögon

för några
få sekunder

i rampljus

en glimt
av
det dom kallar
liv

där
är jag
jokern i leken

outsidern




Fri vers av Zache
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-12-30 14:17



Bookmark and Share


  _Mian_
Så bra beskrivet min vän! I de själlösa rummen finns ingen syre och man dör en inre död som leder till outsiderkänslan. Som att befinna sig i en tunna utan resonans...typ.
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Zache
Zache