Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anxiety

I cut myself to bleed
I\'m trying so hard to anxiety feed
But it never stops, it just want\'s more
It makes my body weaken, and skin sore
It\'s like a drug, and to survive, I must give in
And that\'s why I know, tonight, anxiety is gonna get a big win




Fri vers av SuzieQ
Läst 445 gånger
Publicerad 2004-08-20 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SuzieQ