Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur min vardag känns.


Ur mitt perspektiv

Jag är omringad av den passiviserade västvärlden
Av levande döda som endast tänder till på hela triviala ting
När världen brinner
Människor helt utan fantasi fångade i den grå mediokra massan
Levande döda helt utan förmåga att tänka själva
Utan förmåga att begrunda något på egen hand
Som fördömer fritänkaren och den med passion för det över det mänskliga förståndet
Människor som ser på livet helt utan att gå djupare än ytan
Levande döda som ser ner på mig för jag inte är som dem
Som förkastar och vill tysta mig
Som blir upprörda av sanningen
som inte vill få sin verklighetsuppfattning krossad
Med naiva snäva ramar för andlighet
För de lever inte ut
Jag försöker andas men kvävs av sociala normer
Den svenska kulturen kan fara åt helvete
Merparten av mina titulerade om än icke utsagda övermänniskor kan fara åt helvete
Det är ni som är mänsklighetens fall och som kaoset aldrig når
Ni som är bakåtsteget i evolutionen av det mänskliga




Fri vers av Exuberance
Läst 200 gånger
Publicerad 2014-01-04 11:56



Bookmark and Share


  Exuberance
Tack för dina rader med Nasrin!
2014-01-13

  Nasrin
Tack för dina sanna rader!
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Exuberance
Exuberance