Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLÅ TILLBAKA FÖR HELVETE

Det finns en tid för att vara svag
En tid för att vara stark
I det samhälle vi lever i finns det inte tid för svaghet
Du får fan vänta med att vara svag
Vänd dina skambelagda sidor till styrkor istället
Undvik att bli så jävla arg, så lättstött
Du låter systemet vinna på så vis
Slå tillbaka så snabbt det går, hämnas, spotta gift
Förvandla allt du skäms över till en sköld mot omvärlden
Verbal förmåga biter inte på svinen som styr världen
Svinen som styr dina omgivningar, skada dem, slå dem istället
Få dem att krypa, få dem att blöda, få dem att lida - som du
Bli en härskare, med flera härskare
Omforma samhället, skapa civilisationen där den verbala förmågan verkligen fungerar
Pacifism hör bara hemma i civilisationens utopi, i den barbariska tillvaro vi lever i just nu är det en naiv jävla filosofi som kommer förstöra dig tids nog, som kommer arkebusera dina pacifistiska kamrater, kalla till strid, livet är en kamp




Fri vers (Spoken word/Slam) av Exuberance
Läst 477 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-04 11:45



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson VIP
på inget vis vill jag kritisera allt i din text, det finns poänger att hämta
det är bara det att alla är inte lika starka, så i en sådan värld skulle det svaga fortfarande få spö...

2015-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Exuberance
Exuberance