Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skådar utanpå, skådar bortom, skådar inom

Stirrar på mina knotiga händer
Mina krokiga ben
Mitt håriga kön
Min mage i rörelse
En sådan överväldigande medvetenhet om mitt medvetande
Så fruktansvärt bortom kosmos och den fysiska verkligheten
På en knivsegg mot vad som känns som galenskap
Jag smälter bort och önskar min själ ville lyfta
Försvinner men fjättrad

Så känns det




Fri vers av Exuberance
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-29 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exuberance
Exuberance