Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig ändå?

Naken
Blottad

Du ser på mig som jag vore en apa
dina tankar är något jag kan ana.

Vad du vill är vad du tänker.
Älska mig snälla

Dina tankar har surrat sig in i min trånga överhettade hjärna.

Kullriga bröst
Bångstyriga lår
Darriga armar
Purken bak
Lokformade fötter
Snedställda händer
Lögnaktiga tänder

Dina tankar etsar sig fast på min ögonglob.

Snälla, älska mig ändå...




Övriga genrer av Deni
Läst 426 gånger
Publicerad 2004-08-21 00:22



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
på den kroppen...vem älskar inte lokformade fötter... skulle väl vara de lögnaktiga tänderna i s f
2004-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Deni
Deni