Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Depression i ett I-land. Detta är en form av självterapi att peka ut mitt egna löje.


I-landets Martyr

Jag är ensam, naken och piskad blodig
av en egen äntrad rakbladsvass snöstorm.

Men fullt påklädd,
i ett varmt rum.
Endast ensam.

Med spjut efter spjut
Sylvassa spjut
genomborrar jag mitt eget hjärta,
min mage
mina andningsorgan.

Fast jag sitter oskadd
Omringad av människor

En brännhet öde öken
Är inte varm nog
Jag tänder eld på mig själv





Fri vers av Exuberance
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-13 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exuberance
Exuberance