Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stressad själ

My oh my...
Låt tiden helst bara räcka till slutet
Stressen är påtaglig i mitt sinne för att leva

Med stressen kommer mitt inre att explodera
Aska till aska, damm blir damm.
Min själ förlorar sin boning.

Var ska jag ta vägen nästa gång?
En stressad själ med sinne för att leva

Ge mig en kropp som inte blir beroende av yttre substanser.
Låt mig få välja för en gångs skull.
Denna klarar inte av min själs hastiga tempo.

Släcka lampan snabbt när det är dags att slumra in...






Fri vers av Deni
Läst 371 gånger
Publicerad 2004-08-21 00:44



Bookmark and Share


  David Liderfelt
några djupa andetag, sjunk ned i stressen och låt den virvla runt dig till du befinner dig i virvelns öga, då kan du bara sträcka ut handen i strömmen av stress och låta den bromsas upp mot handflatan, tills allt är helt lugnt och stilla.
2004-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Deni
Deni