Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allvar

Krumelurer i min hjärnas tankegångar
förirrar vandrarens utstakade väg

Jonglera med ateistens otro
Signera starka ord på min ryggtavla

Kryp ner till den bottersta gränsen
Spring tillbaka som en självgod idiot

Lämna inte gröt på trappan
Då kommer hundra män att gråta

Med gråten kommer allvar
Och allvar är det sista jag vill ha.




Fri vers av Deni
Läst 306 gånger
Publicerad 2004-08-21 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deni
Deni