Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven i tristess


DÖDSKNARK

Plantan, fruktad av svennebanan
Filosofens ört och självinsiktens mecka
Från eld till rök till andlig stillhet i ett virrvarr av kaos
I materialistiska illusioners värld

THE.HOLY.CHRIST
Frälser de som trotsar skräckpropagandans väg
Fall dock inte ner i slö tankeverksamhet
Bruka med ansvar som det statligt distribuerade giftet

Från en öken i gråskala till ljudvågornas förlorade land...
Genom inhalation
Glider jag omkring i min ensamhets inre
Till tonerna av Sleeps orkester-trio
Al Cisneros bastoner vaggar mig till ro

Reflekterar över min verklighet





Fri vers (Fri form) av Exuberance
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-27 12:29



Bookmark and Share


  Jonas S. Lundström
Att lagstifta emot naturen är pervesion
2014-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Exuberance
Exuberance