Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
14.2.27


EROTIK

Jag vill omfamna dig
Känna våra kroppar så tätt intill det är möjligt
I tidlös eufori och pulserande värme
Vill aldrig att du ska försvinna
Lämna mig aldrig, snälla
Jag bävar vid dina fötter, älskade
Kommer aldrig sluta tillfredsställa
Min tunga, mina läppar förtär ömt ditt klitoris
Du skakar av välbehag och du sliter mitt hår
Dina safter täcker mitt ansikte
Ingenting separerar oss
Om och om igen når du klimax
Vi båda fäller tårar med leenden
Röda kinder och tunga andetag
Kryper åter upp till dig
Jag är din
Omfamnar dig åter så hårt
Jag vill aldrig försvinna härifrån
Låt det bli för evigt, älskade




Fri vers (Fri form) av Exuberance
Läst 422 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-27 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exuberance
Exuberance