Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hand som kommit fel

Jag darrar lite
Skälver av din beröring
(Medan den varar)




Bunden vers (Haiku) av pafagel
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-03-23 22:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det här var fin
...och inspirerande!

Här är resultatet:

jag skälver till
av oväntad beröring –
en hand på villoväg

H
2006-03-24
  > Nästa text
< Föregående

pafagel