Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

erkännande



jag slåss
fastspänd på båren

varför måste jag dö
av dina snedsteg

du kväver mina ord
varje gång jag kippar efter liv

lever jag
om du släpper taget om min hals

eller kommer det föra mig
längre ner i dyn







du är inte bra för mig




Fri vers av Flogging Elly
Läst 465 gånger
Publicerad 2006-03-24 20:21



Bookmark and Share


  Ceasarion
Väldigt bra. Den enkla självklara slutraden rundar på något vis av den dramatiska inledningen men utan att den tappar styrka. Tvärtom.
2006-06-20

    Tow doll
vem är inte bra för dig? är det jag? säg det då så ordnar jag det! allt du vill och jag vet inget alls. bra dikt
2006-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Flogging Elly