Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma Pappa

Ni blinkade bort mina tårar
och blundade för verkligheten

I landet ingenstans skedde saker under ytan
jag blev stum
Och ni gav mig ord som beskrev ett annat liv

I stormen mellan er hamnade mörkerrädslan i skymundan
och jag skapade andra personligheter att ta hand om livet

Utan täcket blundade jag som er

när en annan trängde sig in i min person

och jag hoppades att inget skedde


Ni blinkade bort mina tårar
och jag blev stum





Fri vers (Fri form) av Grusintag
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-02 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grusintag
Grusintag