Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Granada Graffiti

 

 

 

En grannfröken hem från Granada

går fort som en hel autostrada

 

Däri gränderna grällt (surreellt)

rann graffiti som smält (eller smällt)

 

Granatäpplet liknar en stad, va?

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-10 01:43



Bookmark and Share


  Annika Persson
Läs Baudelaire
2014-05-14

  Nanna X
haha vad fint du behärskar formen och bryter upp den : ) !
2014-05-10
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP