Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min far

Står du ut med att veta att jag inte älskar dig?
Mitt minne är fyllt av obesvarade känslor
Frågor och undringar utan svar
En utsträckt hand utan grepp
Förhoppningar helt utan innehåll
Tomheten dominerar nu
Ensamheten utan förebild
Ett ständigt letande efter svar
Och nu, står du ut med att veta att jag inte älskar dig?




Fri vers av Deni
Läst 386 gånger
Publicerad 2004-08-26 20:08



Bookmark and Share


  Stragedi
Jag blir lycklig av den här texten, inte utav innehållet utan av att du vågar skriva sånt här. även om Poeter.se är en väldigt o-offeciell sida så är det starkt att skriva det här, det finns många som inte vågar.
Väldigt synd att du älskar din pappa.
men hoppas ni finner varandra tillslut
2004-09-24

    Göte Holmlund
och alltför vanligt förekommande!
2004-08-27

  Manal
Så sorgligt,själv kan jag inte förstå hur man inte kan älska sin mamma/pappa.

Men starkt skrivet.
2004-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Deni
Deni