Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilken av verionerna är bäst, vilken väcker flest känslor?


Så lägg dig här brevid mig

Så lägg dig här brevid mig,
och smek min kropp med din hand
och värm mitt öga med din skönhet
och smält mitt öra med din röst
och forma mitt huvud med din visdom

Så lägg dig här brevid mig,
och älska mig tills vi dör




Fri vers av pafagel
Läst 331 gånger
Publicerad 2006-03-27 13:31



Bookmark and Share


  Susanne*
Du är riktigt bra på att skriva. Fortsätt som du gör ;)
2006-04-06
  > Nästa text
< Föregående

pafagel