Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilken av verionerna är bäst, vilken väcker flest känslor?


Så lägg dig här brevid mig(version 2)


Så lägg dig här brevid mig,
och smält min kropp med din hand
och brännmärk min hud med din tunga
och nyp min vårta mellan din vackra, flinka fingrar
och forma min grotta med din lem

Så lägg dig här brevid mig,
och älska mig tills jag dör




Fri vers av pafagel
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-03-27 13:32



Bookmark and Share


  mb74
ganska så het hihihi,gillar den ,bra o vågat skriven:))
2006-06-14
  > Nästa text
< Föregående

pafagel