Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det rinner genom min kind

Svärd,
köttörstig av åtrå
bar han det högt

Skar och styckade
min barm i spillror
skötet tömt

Genom rör
skramlande ven
droppar ångestvätska
i stora tuggor

På återseende
som ett minne
bet han av en bit av kind

Gott, vill du ha en tugga?

Jag tycker inte om äpple
vände på klacken

jag stoppar in en kudde
det rinner genom min kind

Vägen är lång med skoben i foten




Fri vers av MelodyOfMemory
Läst 350 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-06-05 23:56



Bookmark and Share


  Maria Natasja
MEN....

Så himla bra!

"På återseende
som ett minne
bet han av en bit av kind"
2014-06-06
  > Nästa text
< Föregående

MelodyOfMemory