Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver behöver behöver

Har ett behov
mitt behov
Som blev två
Mitt behov av ditt
Sedan fler
behövandet av behovet

Behöver behöver behöver

Trodde mitt behov var ditt behov
Behövde ditt, som ett behövande
Behövde behovet, behövde inte mig
Behövde slaviskt, fastnade i behovet
Ägdes av behovet, slav åt behövandet

Behöver behöver behöver




Fri vers av MelodyOfMemory
Läst 304 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-07-22 18:56



Bookmark and Share


  Engel
Vi är sårbara på det viset.
Behovet är ditt. Och ingen annans.
2019-05-04

  Tobias Haglund
Säreget på ett positivt sätt!
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

MelodyOfMemory