Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Damen i parken

Desperat klamrar hon sig fast
Vid varje tunn samtalstråd
Önskar väva stora garnnystan
Av dem
Kanske sy filtar av dem
Vira sig in och bo
I dem

"Jag önskar att du kunde vara här hela tiden,
Så jag kunde springa hit när jag behöver prata"

Jag ler
Det är ett vackert omdöme
Men nu fryser jag
För t-shirt i Mars
Är visst en dålig idé

Och så fortgår natten utan mig
Sväljer saker och kräks upp dem
På nytt




Fri vers av EilahtanM
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-10 22:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra framförs med känsla!
2014-06-14

  Åse Tropp VIP
Du skriver, målar med ord, en mycket bra händelse.
2014-06-10
  > Nästa text
< Föregående

EilahtanM
EilahtanM