Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dö en stund

Och här står jag igen
med mitt hjärta i handen

Det är rätt kantstött,
har mer ärrvävnad
än hel
Lite sjukt sådär
Med ett par öppna sår
som fortfarande blöder

Ett hjärta som ingen vill ha
men som jag fortsätter ge bort
Nu ger jag det till lägst bjudande
För jag behöver inga pengar

Ta det
Så jag kan sluta drunkna
Och dö en stund






Fri vers (Fri form) av EilahtanM
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-12 23:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörande och vemodig!
2014-06-14

    ej medlem längre
Herren livar liksom anden djupt därinne om vi bara söker efter liv...
2014-06-12

    ej medlem längre
Vilken ledsam text ... känns verkligen, i alla leder, hur ensamt det är och hur ont det gör.
2014-06-12

    Nicklas
Igenkännande. Men tror du har fått det hela om bakfoten lite. Du ska inte GE bort ditt hjärta, utan uppgiften ligger ju hos någon att FÖRTJÄNA ditt hjärta!
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

EilahtanM
EilahtanM