Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här är till Dig.


Ånger bor här

Ånger bor här
Som en stank
Förgiftar den varenda synaps
I min hjärna
Varenda millimeter
Av mitt hjärta

Som en cancersvulst
Växer den i en rasande takt

Får mig att undra
Gjorde jag rätt?

Jag rättfärdigar mitt val
Min handling
Med en hotshot
Den välbekanta hettan
I magen
Sprider sig
Som en löpeld

Rättar till kläderna
Sexar till mig
Och är drottning av natten
Varje natt

Det är enda sättet att veta
Vad man kan förvänta sig

Och det är inte du
Så jag går hem igen

Och somnar med rödgråtna ögon
Förlåt mig.




Fri vers (Fri form) av EilahtanM
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-14 03:34



Bookmark and Share


  Elliinor
Gillar!
2014-06-28

  Lars Hedlin
Stark i beröring!
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

EilahtanM
EilahtanM